Showbiz

#sandra bullock #lasa #filmele #cariera #mama

Sandra Bullock lasa filmele pentru cariera de mama

Sandra Bullock a confirmat faptul ca intentioneaza sa faca o pauza in cariera cinematografica pentru a se putea ocupa exclusiv de cresterea fiului sau adoptat, Louis Bardo, scrie Wenn.com.

Dupa ce saptamana trecuta a anuntat prin intermediul revistei People ca a inaintat actele de divort de Jesse James si a ca a adoptat un baietel de trei luni si jumtate in luna ianuarie, actrita in varsta de 46 de ani spune acum ca vrea sa lase filmul pentru cariera de mama.

La inceputul acestui an, Sandra Bullock a dezvaluit ca a refuzat mai multe roluri pentru ca a vrut sa ia o decizie cu privire la planurile de viitor dupa gala premiilor Oscar.

Acum Bullock confirma ca nu va mai lucra in viitorul apropiat. “Tot ce stiu e ca vreau sa ma bucur de faptul ca sunt mama. Vreau sa fac ce fac toate mamele, vreau sa ies cu fiul meu la plimbare, sa-l scot in lume. Cariera va trebui sa mai astepte. In industria de film trebuie sa fii dur ca sa rezisti, iar acum nu simt ca as mai putea face fata in acest mediu si nici nu vreau”, a spus Sandra Bullock.

Urmareste trailerul filmului The Blind Side pentru care Sandra Bullock a castigat in martie anul acesta o statueta Oscar:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea