Showbiz

#new orleans #fiul #plimbare #sandra bullock

Sandra Bullock la plimbare cu fiul ei prin New Orleans (FOTO+VIDEO)

In poza alaturata nu este un turist oarecare cascand gura prin magazine de suveniruri , ci Sandra Bullock , ceva mai slaba chiar decat de obicei, recent mutata in , relateaza People.com.

sandra bullockActrita a decis sa se arate in public sambata (vezi din cartierul francez al orasului New Orleans . Este pentru prima oara cand Bullock (imbracata casual in jeansi, tricou si o palarie gri) este vazuta in orasul din Louisiana, mai ales ca recent actrita s-a mutat aici, lasand Hollywood-ul in urma, cel putin pentru o perioada.

New Orleans are o semnificatie aparte pentru Sandra Bullock, fiind orasul in care s-a nascut in urma cu patru luni fiul ei. Iar locuitorii orasului devastat de urganul Katrina in 2005 au primit-o pe vedeta cu bratele deschise, in frunte cu fostul primar al orasului.

Mai mult chiar, noua casa din New Orleans a Sandrei a devenit deja o actractie turistica. In mai multe randuri au fost observate in fata resedintei actritei grupuri de turisti cu ghizi care le explicau (vezi VIDEO AICI)cum de a devenit acel loc unul dintre cele mai vizitate din oras. casa

Chiar daca saptamana trecuta presa anunta retragerea Sandrei din industria filmului pentru a se putea ocupa mai mult de fiul ei, actrita a spus ca intentioneaza sa faca filme in continuare, cu  toate ca deocamdata nu are niciun proiect  la care lucreaza.

Sursa foto -video : people.com; radaronline.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea