Showbiz

#sandra bullock #femeie libera #divort finalizat

Sandra Bullock este din nou o femeie libera

Divortul dintre Sandra Bullock si Jesse James , sotul acuzat de infidelitate, a fost in sfarsit finalizat, iar actrita este din nou o femeie libera .

Bullock a inaintat divortul de James in luna aprilie, imediat dupa ce in presa au aparut marturiile amantelor care sustineau ca au avut relatii sexuale cu sotul actritei. Reprezentantului Sandrei a confirmat faptul ca fostul cuplu a semnat actele finale de divort saptamana trecuta si au pus capat unui mariaj de 5 ani.

Motivul divortului, cel putin in acte, a fost citat ca fiind “conflict de personalitate ”. Divortul ii permite acum Sandrei sa continue singura procesul de adoptie a micutului Louis Bardo, in varsta de 6 luni. Sandra si Jesse au inceput adoptia in New Orleans cu putin inainte de despartirea lor, declansata de o avalansa de declaratii din partea mai multor femei care sustineau ca au avut aventuri amoroase cu James.

Acesta a urmat un tratament pentru dependent de sex intr-o clinica specializata in incercarea de a o recastiga pe Bullock. In timpul mariajului cu actrita castigatoare a unui premiu Oscar, Jesse James ar fi avut relatii cu cel putin 5 femei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea