Showbiz

Samuel L. Jackson va juca in "Unthinkable"

Senator Entertainment a dat unda verde proiectului Unthinkable, cu Samuel L. Jackson in rolul principal, regia fiind semnata de Gregor Jordan (The Informers).

Filmul are o poveste nu tocmai originala si foarte la moda, dupa atentatul de la 11 septembrie. Probabil ca ati ghicit deja ca lungmetrajul are in centru o amenintare la securitatea nationala a SUA, dupa ce un singur terorist plaseaza trei bombe nucleare in locatii diferite. Cu doar doua zile inainte ca bombele sa fie detonate, doi agenti FBI trebuie sa decida cat de departe sunt dispusi sa mearga pentru a le gasi.

Filmarile la Unthinkable vor incepe pe 2 septembrie in Michigan (SUA), iar filmul va fi probabil lansat in vara lui 2009. Un alt film regizat de Gregor Jordan va iesi in cinematografele americane in 2008. Este vorba despre The Informers, un thriller ecranizat dupa un roman de Bret Easton Ellis (American Psycho ), cu Kim Basinger, Billy Bob Thornton, Winona Ryder si Mickey Rourke in distributie.

Pe Samuel L. Jackson il puteti vedea pe ecrane in filmul Iron Man.

TrailerIron Man


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea