Showbiz

#comedia romantica #al pacino #lakeview terrace #thriller #animatie #samuel l jackson #box office

Samuel L. Jackson duce Lakeview Terrace in fruntea box-office-ului american

Samuel L. Jackson dovedeste inca o data, daca mai era nevoie, ca ramane unul dintre cei mai profitabili actori din cetatea filmului. Ultimul sau film, thriller-ul Lakeview Terrace /Marul discordiei, care a avut premiera la sfarsitul saptmanii trecute in SUA, a reusit sa ajunga pe prima pozitie in box-office cu peste 15 milioane de dolari incasate in numai 3 zile.

In Lakeview Terrace, Samuel L. Jackson joaca rolul unui politist razbunator care isi terorizeaza vecinii. Filmul va avea premiera in Romania pe 21 noiembrie. 

Pe locul al doilea in clasamentul incasarilor de peste ocean s-a situate comedia Burn After Reading, cea mai recenta creatie a fratilor Coen. Filmul ii are in rolurile principale pe George Clooney si Brad Pitt si in a doua saptamana de rulare in cinematografele americane a incasat peste 11 milioane de dolari.

Comedia romantinca My Best Friend’s Girl, cu Kate Hudson si Dane Cook a ocupat locul al treilea in topul incasarilor de weekend cu mai bine de 8 milioane de dolari obtinute in 3 zile de la lansare. Filmul de animatie Igor a ocupat pozitia a patra in box-office, iar thrillerul regizat de Jon Avnet, Righteous Kill, cu Robert De Niro si Al Pacino in rolurile a doi detectivi veterani care trebuie sa rezolve o crima misterioasa, s-a clasat pe locul cinci.

The Dark Knight, unul dintre cele mai de succes filme din toate timpurile, se afla inca in topul primelor zece productii din SUA in ceea ce priveste incasarile, ocupand pozitia a noua.

Urmareste trailerul filmului Lakeview Terrace cu Samuel L. Jackson in rolul principal.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea