Showbiz

#film #actor #cinema #monden #sherlock holmes #jude law #tata #copil #mama #samantha burke

Samantha Burke, mama celui de-al 4-lea copil al lui Jude Law

Mama celui de-al patrulea copil al actorului Jude Law este Samantha Burke ( foto ), un model si o actrita originara din SUA .
 
Informatia a fost furnizata chiar de catre avocatul acesteia pe site-ul tmz.com: "Domnisoara Burke poate confirma ca a avut o relatie cu domnul Law si ca va da nastere copilului acestuia in toamna. De cand l-a informat pe domnul Law despre sarcina, acesta a fost foarte deschis si a sprijinit-o pe domnisoara Burke".

Deocamdata purtatorul de cuvant al lui Jude Law s-a ferit sa comenteze in vreun fel pe marginea acestor declaratii.
 
Va reamintim ca Law a anuntat prin purtatorul sau de cuvant ca va fi pentru a 4-a oara tatic: "Jude Law poate sa confirme acest lucru. El a fost instiintat ca va deveni tatal unui copil - care se va naste in toamna acestui an -, rezultat al unei relatii pe care a avut-o anul trecut. Jude Law nu mai formeaza un cuplu cu persoana in cauza, dar intentioneaza sa se implice pe deplin in cresterea si in viata copilului sau. Este o chestiune in intregime privata si nicio alta declaratie nu va mai fi facuta pe marginea acestui subiect"
 
Urmareste trailerul filmului Sherlock Holmes, noua pelicula in care Law va juca alaturi de Robert Downey Jr. 
 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea