Showbiz

#avatar #trilogie #sam worthington

Sam Worthington: "Am semnat pentru o trilogie Avatar"

Chiar ieri ma intrebam de cate francize vom mai avea parte in 2010 sau in anii urmatori, asta inainte sa aflu ca Sam Worthington , vedeta celui mai asteptat film din 2009, Avatar, a dezvaluit ca a semnat pentru inca doua pelicule, care, in cele din urma, vor alcatui o .

Actorul australian a devenit cunoscut dupa ce a jucat in Terminator Salvation, fiind recrutat apoi de James Cameron pentru al sau Avatar. In film, Sam Worthington interpreteaza rolul unui soldat paralizat care se poate deplasa cu ajutorul unui avatar.

Worthington a lucrat la acest proiect timp de 14 luni si din cauza ca filmarile au durat atat de mult, sustine ca se asteapta ca urmatoarele doua filme sa fie gata cand va iesi la pensie.

“Am lucrat cate 18 ore pe zi, timp de 14 luni. Jim inca lucreaza la montaj . Probabil ca vom filma pana cand va fi lansat filmul sau, cunoscand-ul de Jim, poate si dupa ce va fi lansat! Pasiunea pentru munca lui il face pe Jim ceea ce este. Pe viata si pe moarte, acesta e modul lui de abordare”, a spus Worthington pentru Total Film.

“Am semnat toti pentru o trilogie , dar cred ca voi avea 95 de ani pana cand o voi vedea terminate. Stiu ca Jim are niste idei grozave”, a mai dezvaluit actorul.

Avatar va fi lansat in toata lumea  pe 18 decembrie, dar despre continuari nu se stie deocamdata nimic.

Urmareste trailerul filmului Avatar:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea