Showbiz

#spiderman #spider #man #tobey #maguire #sam #aimi

Sam Raimi vrea sa regizeze Spider-Man 4

Realizatorul primelor trei parti ale seriei " Spider-Man ", regizorul Sam Raimi , este dornic sa revina la carma celei de-a patra parti a francizei.

Sam Raimi nu a fost contactat deocamdata de producatori, dar a declarat ca a avut unele discutii cu scenaristul James Vanderbilt, care in prezent lucreaza la scenariul celei de-a patra parti.

Revenirea lui Raimi ar aduce un plus productiei din moment ce studiourile au decis sa renunte la Tobey Maguire in favoarea actorului Patrick Fugit. Contractul pe care il avea Maguire cu compania producatoare a seriei a expirat dupa cele trei ecranizari ale benzilor desenate.

Producatorii au decis sa nu reinnoiasca contractul cu Tobey Maguire dupa ce ultima parte a trilogiei nu a avut un succes prea mare la public.

Lucrurile nu sunt sigure nici pentru actrita Kirsten Dunst. Producatorii nu au confirmat daca vor mai apela la actrita pentru rolul iubitei lui Spider-Man.

Studiourile Columbia Pictures si Marvel Enterprises vor sa-l aduca pe actorul Patrick Fugit in rolul Omului Paianjen pentru a reimprospata franciza, care are nevoie de un actor tanar.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Spider-Man 3

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea