Showbiz

#salma hayek #reality show #frida #nunti #casatorie

Salma Hayek pregateste un reality show despre nunti

vrea sa produca un serial de tip reality show care va avea ca tema ceremoniile de nunta, potrivit Variety.

Serialul va fi realizat de Salma Hayek si de asociatul sau de la casa de productie Ventanarosa, Jose Tamez, in colaborare cu creatorul emisiunii Are You Smarter Than a 5th Grader?, presedintele de la Merv Griffin Television, Roy Bank.

Actrita a declarat ca au avut loc discutii neoficiale cu mai multe retele care propuneau o oferta pentru acest reality show. Salma Hayek mai produce si serial de televiziune american Betty cea urata din New York.

Luna trecuta, Hayek a anulat logodna cu omul de afaceri francez Francois-Henri Pinault . Cei doi sunt parintii unei fetite, Valentina, nascuta in septembrie 2007, la cateva luni dupa ce parintii ei si-au anuntat logodna. Cei doi aveau o relatie inca din 2006.

Salma Hayek, una dintre cele mai sexy actrite de la Hollywood , in varsta de 41 de ani, a fost nominalizata la premiile Oscar, pentru rolul din pelicula Frida.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul peliculei Frida, cu Salma Hayek si Antonio Banderas. Filmul a castigat doua premii Oscar la categoriile Cel mai bun machiaj si Cea mai buna coloana sonora .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea