Showbiz

#salma hayek #adam sandler #comedie #film #sotie

Salma Hayek il ia de barbat pe Adam Sandler

...dar numai pe ecrane. Actrita mexicana s-a alaturat distributiei celui mai recent film cu comediantul Sandler in rolul principal, anunta variety.com.

Pelicula, care nu are inca un titlu, dar care va fi cu siguranta o comedie, beneficiaza deja de nume importante pe afis. Alaturi de Salma Hayek si Adam Sandler, in film mai apar Kevin James, Chris Rock, Rob Schneider, David Spade, Maya Rudolph si Colin Quinn.

Productia se concentreaza pe aventurile unui grup de cinci prieteni care se reunesc la 30 de ani de la terminarea liceului pentru a petrece impreuna ziua de 4 iulie. Hayek va interpreta rolul sotiei personajului jucat de Adam Sandler.

Proiectul va fi regizat de Dennis Dugan, iar filmarile vor demara la vara. Scenariul a fost realizat de Sandler in colaborare cu Fred Woolf. Filmul pare a fi o reuniune a membrilor celebrei emisiuni de divertisment Saturday Night Live , toti actorii din distributia productiei (cu exceptia lui Hayek) au lucrat la celebrul show tv .

Salma Hayek joaca in prezent in serialul NBC, 30 Rock , iar in curand se va intoarce pe marele ecran in filmul Cirque du Freak.

Urmareste trailerul filmului Ask the Dust cu Salma Hayek.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea