Showbiz

#electro

Sala Polivalenta gazduieste concertul Jean-Michel Jarre

S-a stabilit locul in care se va desfasura concertul . Acesta va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti, pe 10 noiembrie, incepand cu ora 20.00.

Spectacolul de la Bucuresti face parte dintr-un turneu organizat cu ocazia aniversarii a 30 ani de la lansarea albumului ce l-a consacrat pe Jean Michel Jarre , " ".

Recuzita lui Jean-Michel Jarre , o valoare nepretuita

Astfel celebrul artist va interpreta in cadrul show-ului de la Sala Polivalenta toate melodiile incluse pe acest disc, avand drept ajutor 3 muzicieni si "vechile" instrumente originale, mai bine de 50 sintetatizatoare ajunse deja legendare.

Biletele pentru acest concert vor fi puse in vanzare in curand in magazinele Germanos, Carrefour Voiaj, Diverta, Flanco, Music Shop, Muzica, Flamingo si Immedio, la Sala Palatului, Sala Polivalenta si online de pe site-urile bilet.ro, eventim.ro, bilete.ro si ticketpoint.ro.

In plus, se pot rezerva bilete la adresa de e-mail office@Phoenix.ro.

Albumul "Oxigene" reprezinta un moment de referinta in muzica electronica , fiind inregistrat cu instrumente rare, multe dintre ele putand fi procurate in prezent doar din magazine speciale, la second hand.

Jean-Michel Jarre, un pioner al muzicii electronice

Jean-Michel Andre Jarre este un compozitor si producator francez, recunoscut ca fiind un pioner in muzica electronica, si . De asemenea, Jarre este celebru pentru spectacolele date in aer liber ce implica lumini, lasere si artificii.

a vandut pana acum aproximativ 80 milioane de albume si single-uri in intreaga lume. Albumul care l-a consacrat pe artistul francez se intituleaza "Oxigene", lansat in 1976. Materialul discografic este considerat de catre criticii de specialitate ca fiind cel mai important si influent album al muzicii electro .

Abordarea pe care o prezinta Jean Michel Jarre este una inovativa si a netezit calea pentru multe generatii actuale de muzicieni electro.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea