Showbiz

#sacha baron cohen #agent #men in black 3

Sacha Baron Cohen - noul agent din Men in Black 3?

Actorul britanic Sacha Baron Cohen , cunoscut datorita rolurilor din Borat si Bruno – doua comedii cam incomode, ar putea fi noul agent din cel de-al film , scrie Bloody Disgusting.

Cei de la Colombia Pictures au inceput oficial negocierile cu . Totusi, celebrul comic are concurenta din partea lui Jemaine Clement (Flight of the Conchords), propus de producatori pentru acelasi rol.

Men in Black 3 va fi realizat ca o continuare a productiei din 2002, care a avut incasari totale de de peste 440 milioane de dolari. Scenariul va fi realizat de Etan Cohen, scenaristul lui Tropic Thunder, iar filmarile ar putea incepe chiar in aceasta primavara, dupa ce producatorii il vor alege pe interpretul agentului Yaz.

Daca va pune mana pe rolul din Men in Black 3, Sacha Baron Cohen va face echipa in filmul de actiune cu Josh Brolin.

Baron Cohen a atras atentia cu rolurile sale din Ali G si Borat, iar in 2009 a recidivat cu Bruno, o comedie care isi propune sa rada de industria modei. Daca nu ai vazut inca filmul, iata mai jos un trailer ca sa-ti dai seama despre ce este vorba in Bruno:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea