Showbiz

#alte-genuri #cesaria evora #bilete #concert #bucuresti

S-au terminat biletele la concertul Cesariei Evora

Toate biletele la concertul Cesariei Evora din Bucuresti au fost vandute, se arata intr-un comunicat remis de organizatorii evenimentului.

Cu toate ca exista inca foarte multe cereri, locurile nu au putut fi suplimentate. Cea supranumita „ ” arata inca o data ca publicul roman apreciaza muzica de calitate.

Spectacolul Cesariei Evora va avea loc pe 1 octombrie, ora 20.00, la Sala Palatului. Accesul publicului se va face incepand cu ora 19.00.

Cesaria va sosi in Romania cu o zi inainte de concert impreuna cu opt membri ai trupei si cinci persoane care alcatuiesc echipa tehnica. Colegii de scena o vor acompania pe diva la pian, saxofon, chitara, vioara, percutie si la instrumentul traditional, cavaquinho, pentru o reprezentatie unica si exotica, ce canta povestea Cesariei din Insulele Capului Verde.

Cantareata a cerut ca pe parcursul sederii ei in Romania sa ii fie asigurata permanent o cantitate mare de cafea espresso italiana. Toata mancarea pe care o va servi trebuie sa fie bine condimentata si asezonata cu ardei iute , foi de dafin si usturoi, insa fara niciun fel de grasimi.

Meniul este alcatuit pe zile, preponderente fiind salatele, fructele exotice, laptele fierbinte si supele.

Urmareste videoclipul piesei “Nutridinha”, una dintre cele mai frumoase melodii ale Cesariei Evora


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea