Showbiz

#alte-genuri #salsa #bilete #spectacol #mandinga

S-au pus in vanzare biletele la concertul Mandinga de la Sala Palatului

Biletele pentru spectacolul Mandinga - “ Historia de un Amor ”, s-au pus in vanzare ieri, fiind disponibile la diferite categorii de pret: 45, 60, 75, 90 si 110 lei.
 
Biletele sunt disponibile atat in reteaua magazinelor Diverta, cat si online, pe www.myticket.ro. Conceput sub forma unei piese de teatru muzical, spectacolul „Historia de un Amor ” va avea loc pe 21 martie, la Sala Palatului din Bucuresti. 

Spectacolul „Historia de un Amor” promite o noua viziune asupra muzicii salsa, materializata intr -un uimitor show, ce surprinde pasiunea si intensitatea unei povesti de dragoste atemporala. 

„Historia de un Amor” se anunta a fi unul dintre cele mai interesante productii muzicale ale anului, un spectacol in care muzica, teatrul si dansul se vor imbina intr-un concept artistic inedit, avand in prim plan povestea de iubire a doi tineri, poveste marcata de contextul politico-social dificil al vremurilor pe care le strabate. 

Cuplul de indragostiti isi incepe povestea in Cuba anilor ’60, se regaseste in Miami anilor ’80, iar calatoria lor se sfarseste chiar in Bucurestiul zilelor noastre. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea