Showbiz

#rock #ac/dc #concert #romania #bucuresti #bucharest rock arena

S-a ales praful de concertul AC/DC

Trupa AC/DC nu mai concerteaza pe 31 mai in Romania, iar festivalul va fi amanat. Festivalul urma sa se desfasoare intre 30 si 31 mai la kilometrul 15 de pe Autostrada Soarelui .

Biletele pentru acest eveniment au fost puse deja in vanzare, iar afisele concertului au fost postate in oras. Cei care au achizitionat deja bilete isi pot recupera banii incepand de miercuri, 15 aprilie.

Organizatorii, firma Play Cool , care apartine unor oameni de afaceri din Israel, au parasit Romania si si-au inchis si telefoanele. Anuntul legat de amanarea concertului vine sa confirme banuielile legate de faptul ca pe site-ul oficial al trupei AC/DC nu era anuntata nicio data pentru concertul din Romania.

“Pe 31 mai AC/DC nu canta in Romania. Este suta la suta. Avem contraconfirmare si de la agentul trupei cu care am vorbit in urma cu doua ore. Nu stim exact daca a existat vreodata un contract, cum arata acel contract, cu cine s-a semnat si asa mai departe. Noi am avut implicarea la acest eveniment, era strict pentru artistii romani. O sa analizam dupa aceea, maine, situatia si, daca vom considera s-ar putea sa fie un proces de imagine intre noi si Play Cool", a declarat Cristian Busuioc, manager One Event, coorganizator al evenimentului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea