Showbiz

#richard donner #franciza #continuare #sequel #danny glover #mel gibson #arma mortala

S-a ales praful de Arma Mortala 5

Acum ceva vreme va informam ca actorii Mel Gibson si Danny Glover sunt in negocieri pentru cea de-a cincea parte a francizei Arma Mortala . Dupa doua luni, regizorul Richard Donner , realizatorul primelor patru parti, declara ca Gibson a refuzat oferta de a-l interpreta inca o data pe sergentul Martin Riggs.

Acum, potrivit femalefirst.co.uk, proiectul este bagat de tot in pamant si asa va ramane pentru ca Mel Gibson nu accepta sa joace intr-o continuare a seriei din cauza producatorilor, care nu vor sa-l aduca pe regizorul Richard Donner in spatele camerei de filmat.

Scenaristul seriei, Shane Black, care a fost propus pentru regia noului film, a declarat pentru site-ul moviehole.net ca el nu crede ca acest proiect se va relaiza, dar nu a spus de ce.

O sursa din cadrul companiei Warner Bros. a declarat: "Arma Mortala 5 este bagat in pamant. Nu va fi creat. Este pacat pentru ca noul scenariu era fabulos.”

Richard Donner a mai precizat ca el are deja un scenariu pentru a cincea parte, dar care a fost refuzat de studiouri .

Urmareste trailerul filmului Arma Mortala 1, cu Mel Gibson si Danny Glover

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea