Showbiz

#r.i.p.d. #viu #mort #politist #ryan reynolds

Ryan Reynolds va fi un politist mort, dar viu in "R.I.P.D"

In opinia producatorilor de la Hollywood, Ryan este cel mai potrivit actor sa joace roluri de super eroi. Nu este vorba despre vreun sondaj, ci despre decizia de a-l distribui pe Reynolds intr-un nou rol de erou, scrie Total Film.

Actorul a semnat pentru a interpreta rolul principal in ecranizarea romanului grafic R.I.P.D (Rest In Peace Department) despre doi politisti morti – unul recent si altul de vreo cateva sute de ani, care fac munca unui department de politie pentru morti, in caz ca nu v-ati prins.

Intrebat despre ce va fi vorba in film, producatorul Neal Moritz a afirmat: “Actiunea are loc pe parcursul unei zile, iar cei doi sunt nevoiti sa faca tot ce este posibil pentru a-i tine pe mortii sub tacere, departe de ochii lumii.”

Filmarile ar urma sa aiba loc incepand cu ianuarie 2011, iar pelicula va fi o comedie politista. Deocamdata nu se stie cine va fi partenerul la fel de mort, dar totusi viu, al lui Ryan Reynolds in adaptarea lui R.I.P.D.

Reynolds filmeaza in aceasta perioada pentru Green Lantern , un alt film in care joaca un superou de benzi desenate, iar in 2009 a fost mutantul Deadpool in spin-off-ul seriei X-Men, X-Men Origins: Wolverine.  

Urmareste trailerul uneia dintre cele mai de succes comedii ale anului trecut, The Proposal, cu Ryan Reynolds si Sandra Bullock:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea