Showbiz

#russell crowe #musical #state of play #robin hood

Russell Crowe are planuri muzicale

Russell Crowe spera ca va calca in curand pe urmele compatriotilor sai, actorii Nicole Kidman si Hugh Jackman si va fi distribuit intr-un film musical, anunta wenn.com.

Starul din Gladiatorul, care a fondat in urma cu cativa ani formatia Thirty Odd Foot of Grunt, a dezvaluit recent ca printre scenariile pe care le analizeaza, se gaseste si un proiect pentru o productie musical.

“Exista un film de acest gen la care voi lucra anul viitor si care se bazeaza pe o carte a unui scriitor australian. Personajul principal din carte canta intr-o formatie, asa ca momentan analizez aceasta oferta”, a spus Russell Crowe.

Actorul lucreaza in prezent la filmul Robin Hood in regia lui Ridley Scott in care interpreteaza rolul principal, iar in curand va reveni pe marele ecran in thriller-ul politic State of Play regizat de Kevin Macdonald.

Urmareste trailerul filmului State of Play.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea