Showbiz

#nicolas cage #vrajitoare #supranatural #thriller #ron perlman

Ron Perlman alearga dupa vrajitoare

Dupa , actorul simtea nevoia sa joace intr-un film fara monstri si creaturi ciudate, asa ca s-a orientat spre taramul vrajitoarelor. El va juca alaturi de in thriller-ul , informeaza Variety.

Filmul este regizat de Dominic Sena (Gone in 60 seconds, Swordfish) dupa un scenariu de Bragi Schut si spune povestea unui grup de cavaleri din secolul al XIV-lea care transporta o fata ce se presupune ca are legatura cu raspandirea ciumei. Alaturi de Ron Perlman si Nicolas Cage mai joaca Stephen Campbell Moore, Claire Foy si Robbie Sheehan. Filmarile vor demara la inceputul lunii noiembrie in Austria si Ungaria.

Pe Ron Perlman il puteti vedea pe ecrane in filmul fantastic Hellboy 2: The Golden Army, in regia lui Guillermo del Toro. Nicolas Cage a jucat recent in thriller-ul Bangkok Dangerous.

Urmareste trailerul filmului Hellboy 2: The Golden Army.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea