Showbiz

Romanii prefera tot "Sex and the City"

Lungmetrajul Totul despre sex/ Sex and The City: The Movie este lider de box-office pentru a doua saptamana consecutiv, cu incasari de 295.641 de lei si aproape 21.000 de spectatori , informeaza Agentia Champions.

Una din premierele weekend-ului trecut, Incredibilui Hulk/ The Incredible Hulk, cu Edward Norton in rolul unui om de stiinta care cutreiera lumea in cautarea unui leac pentru boala ce-l transforma intr-un monstru verde, s-a clasat pe locul al doilea in box office , cu incasari de 103.884 lei, fiind vazut de 6.776 de spectatori.

Pe locul al treilea in clasamentul incasarilor de la sfarsitul saptamanii trecute s-a clasat o alta premiera a saptamanii, thrillerul lui M. Night Shyamalan, Intamplarea/ The Happening, cu Mark Wahlberg si Zooey Deschanel in rolurile principale. Filmul a avut incasari de 77.369 lei si un numar de 5.309 spectatori.

In a treia saptamana de rulare in cinematografele romanesti, comedia romantica Mariaj de Vegas/ What Happens in Vegas a coborat pana pe locul al patrulea in box-office, cu incasari de 125.600 de lei si 8.997 spectatori.

Cea mai recenta aventura a celebrului arheolog interpretat de Harrison Ford, Indiana Jones si regatul craniului de cristal/ Indian Jones and The Kingdom of the Crystal Skull, in regia lui Steven Spielberg, s-a clasat de abia pe locul al 5 lea, dupa ce, in weekend-ul premierei, a inregistrat cele mai mari incasari din box office-ul romanesc de anul acesta, 352.191 de lei.

Trailer Sex and the City: the Movie


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea