Showbiz

#alte-genuri #pop #dance #rock #megastar #castigator #finala #buzz #mihai #amir #claudiu #editia a-3-a #muzica

Romania are un nou megastar

Mihai , Amir si Claudiu, cei care formeaza trupa Buzz , sunt castigatorii celei de-a 3-a editii a show-ului Megastar.

Cei 3 baieti au concurat in finala cu trupa Pepper Girls, formata din Laura , Raluca si Jo.

Trupa buzz a deschis marea finala cu melodia „S.O.S.”, un cover dupa ABBA, despre care juriul a decis ca, desi uneori pasajele individuale nu sunt tocmai reusite, atunci cand canta impreuna, cei 3 interpreti se descurca foarte bine, drept pentru care i-a notat cu 9 pe linie.

De altfel, acelasi punctat a primit si piesa „Fernardo” interpretata de baieti si compusa de George Hora , pentru „Battle of Songs”.

Pe langa asta, in timp ce saptamana trecuta Mihai, Amir si Claudiu au fost recompensati cu prima linie de 10 din concurs, de data aceasta, grupul Buzz a primit de 2 ori punctajul maxim, pentru piesele „Dincolo de nori”, a formatiei Holograf, si „Something right”, a celor de la Westlife .

In urma acestor reusite, componenti trupei Buzz au primit titlul de Megastar, au castigat suma de 60.000 de euro, oferiti de Prima TV si un contract cu Universal Music.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea