Showbiz

#universal music #mick jagger #rolling stones #muzica #rock

Rolling Stones si-au schimbat casa de discuri

Legendara trupa The Rolling Stones a semnat un contract exclusiv pe termen lung cu cea mai mare casa de discuri din lume, Universal Music .

Contractul acopera atat viitoarele materiale ale trupei dar si cel mai reprezentativ catalog rock & roll, incluzand albume de referinta precum “Sticky Fingers”,”Exile On Main St.” si “Black And Blue”, si piese devenite imn ca “ Brown Sugar ”, “Angie”, “It's Only Rock 'N Roll” si “Start Me Up”. Label-ul sub care se vor lansa peste tot in lume albumele noi este Polydor.

Universal pregateste o campanie uriasa, fara precedent, de repozitionare a catalogului Rolling Stones intr-o era eminamente digitala. "Rolling Stones sunt fara-ndoiala una din cele mai importante trupe din istoria muzicii", declara Doug Morris, Chairman & CEO Universal Music Group.

"Muzica lor si prestatiile live au inspirat generatii intregi de trupe. Am avut privilegiul sa lucrez indeaproape cu ei pe cand eram la Atlantic Records,iar reuniunea cu acesti muzicieni legendari ma bucura nespus! Sunt incantat ca au ales UMG ca partener pentru ceea ce va fi cu siguranta un nou capitol in cariera lor.", a adaugat Morris.

Rolling Stones, o trupa care a facut istorie 

Rolling Stones este unul dintre cea mai cele mai longevive grupuri din istoria muzicii. De-a lungul timpului au lansat hituri care au care au facut cariera in topuri “Satisfaction”, “You got me rockin’”, “Anybody seen my baby”, “Angie”.

Cei de la Rolling Stones au concertat in urma cu un an si in Romania, in cadrul unui show ce a strans peste 30000 de fani pe stadionul Lia Manoliu din Capitala.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea