Showbiz

#mumia #the mummy #miles millar #alfred gough #robotech #smallville #spider-man

Robotech se pregateste pentru marile ecrane

Creatorii serialului Smallville , Alfred Gough si Miles Millar , au fost angajati de catre Warner Bros. pentru a scrie scenariul lungmetrajului Robotech, informeaza hollywoodreporter.com.

Robotech este o serie celebra de desene animate din anii '80 care a fost re-editata si tradusa in limba engleza, pentru a putea fi difuzat la televizor in cat mai multe episoade.

Actiunea anime-ului Robotech este plasata intr-un timp in care Pamantul este populat de roboti giganti, construiti cu ajutorul unei tehnologii gasita pe o nava extrateresta, care a survenit omenirii in urma unei prabusiri pe o insula din Sudul Pacificului.

Pentru a supravietui, omenirea este nevoita sa foloseasca aceasta tehnologie impotriva unei invazii extraterestre. Soarta omenirii stand acum in mainile a doi piloti de roboti giganti.

Akiva Goldsman si Chuck Roven vor fi producatorii acestui film, impreuna cu actorul Tobey Maguire si Drew Crevello.

Cei de la Warner Bros. au primit initial un scenariu de la Lawrence Kasdan, dar acestia doresc o alta versiune de la Gough si Millar. Cei doi au mai colaborat  la The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor si Spider-Man 2.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro 

Urmareste trailerul filmului The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea