Showbiz

#comedie #night at the museum #robin williams

Robin Williams va fi "Cel mai bun tata din lume"

Actorul va juca rolul principal in comedia neagra World's Greatest Dad (Cel mai bun tata din lume). Scenariul si regia vor fi semnate de Bobcat Goldthwait, cunoscut pentru cariera sa de comediant de succes.

Filmul spune povestea unui tata singur, profesor de liceu, care isi gaseste fiul mort in urma unui presupus accident cu tenta sexuala. Pentru a da demnitate mortii fiului sau, acesta scrie un bilet sinucigas , care este publicat, din greseala, in ziarul scolii. Filmarile vor incepe saptamana viitoare in orasul american Seattle .

, precum Mrs. Doubtfire sau Night at the Museum. In 1998, actorul american a fost distins cu premiul Oscar pentru rolul sau din drama Good Will Hunting. In august il veti putea vedea si pe ecranele din Romania in filmul August Rush.

Trailer August Rush



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea