Showbiz

#vampir #breaking dawn #continuare #twilight #pattion #robert

Robert Pattison confirma partea a patra a Twilight

Robert Pattison a declarat la festivalul de film de la cannes ca va juca in cea de-a patra adaptare a romanului Twilight, Breaking Dawn , informeaza aceshowbiz.com.

La Festivalul de Film de la Cannes, actorul care ii da viata lui Edward Cullen , Robert Pattison, a dezvaluit reporterilor de la The Hollywood Reporter ca va aparea si in cea de-a patra parte a serie Twilight.

El a mentionat ca nu s-a stabilit inca data la care vor incepe filmarile. Robert Pattison filmeaza in prezent pentru ce-a de-a doua parte a seriei Twilight, New Moon.

Breaking Dawn este bazat pe cea de-a patra carte scrisa de Stephenie Meyer , din seria Twilight. Ca si celelalte doua romane, New Moon si Eclipse, aceasta carte urmareste povestea de dragoste dintre muritoarea Bella Swan si vampirul Edward Cullen. Breaking Dawn se centreaza asupra casatoriei celor doi si a unui posibil copil.

Urmareste trailerul filmului Twilight:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea