Showbiz

#robert pattinson #reese witherspoon #cuplu dramatic #apa pentru elefanti

Robert Pattinson si Reese Witherspoon - cuplu dramatic in "Apa pentru elefanti"

Robert Pattinson nu este doar cel mai dorit vampir, dar si cel mai cautat tanar actor de la Hollywood. Interpretul lui Edward Cullen va putea fi vazut in rol de veterinar angajat al unui circ intr-o ecranizare a bestseller-ului "Apa pentru elefanti" de Sara Gruen , anunta Variety.

In noul film, Pattinson va juca rolul lui Jacob Jankowski, un student la medicina veterinara care se alatura unui circ ambulant dupa ce parintii sai sunt ucisi intr-un accident de masina. Tanarul are grija de animalele circului si se va indragosti de frumoasa Marlena, artista spectacolului principal. Aceasta este insa casatorita cu August, un dresor carismatic, dar foarte gelos, nevrotic si violent.

Reese Witherspoon va fi Marlena, in timp ce sotul acesteia ar putea fi interpretat de Sean Penn. Producatorii de la Fox Pictures i-au oferit rolul August lui Penn, insa deocamdata actorul in varsta de 49 de ani nu a confirmat participarea sa la acest proiect.

apa pentru elefanti, care are in centru o poveste de dragoste plasata in America anilor ’20, va fi regizat de Francis Lawrence (I Am Legend), iar scenariul adaptat va fi semnat de Richard LaGravenese. Filmarile vor incepe in luna iunie.

Robert Pattinson lucreaza in prezent la partea a treia a seriei Twilight si in curand va incepe filmarile la ecranizarea romanului francez Bel-Ami, unde joaca alaturi de Uma Thurman.

Urmareste trailerul filmului Remember Me cu Robert Pattinson:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea