Showbiz

#robert pattinson #kristen stewart #top #celebritati #forbes

Robert Pattinson si Kristen Stewart - in topul celor mai influente celebritati

In plina febra a lansarii celui de-al 3-lea film din seria Twilight , Eclipse, starurile francizei, Robert Pattinson si Kristen Stewart , si-au facut loc in topul celor mai influente celebritati intocmit de revista Forbes, scrie nme.com.

Pattinson, care il interpreteaza pe vampirul Edward Cullen in cele trei (pana acum) filme Twilight, a castigat aproximativ 14 milioane de euro in 2009 numai de pe urma francizei. Cei de la Forbes l-au plasat pe locul 50 in topul celor mai influente vedete.

Iubita si colega sa din Twilight, Kristen Stewart, a fost si ea inclusa in top pe locul 66 datorita celor 10 milioane de euro castigate in ultimele 12 luni de pe urma francizei care i-a adus faima.

Pentru prima data in topul Forbes se regaseste si Lady GaGa inaintea unor celebritati precum Madonna sau U2. Excentrica artista ocupa locul 4, in timp ce prima pozitie in topul realizat de Forbes ii revine lui Oprah Winfrey . Pentru a vedea topul complet al celor mai influente vedete din lume, dati click aici.

The Twilight Saga: Eclipse se lanseaza vineri, 2 iulie, in Romania. Un trailer al filmului se afla mai jos:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea