Showbiz

#robert pattinson #kristen stewart #romania

Robert Pattinson si Kristen Stewart ar putea veni in Romania

Fanii infocati ai fenomenului Amurg , au acum ocazia sa-si vada visul cu ochii, pentru ca pe 1 iulie, cu incepere de la orele 17.00, pe Bd. Unirii din Bucuresti, sunt asteptati sa se mobilizeze in numar cat mai mare la Conventia Amurg, pentru a inregistra cea mai zgomotoasa pledoarie pentru venirea actorilor in Romania.

Un eveniment fara precedent la noi in tara, cea mai mare intalnire a fanilor din Romania: Conventia Amurg va avea ca punct de plecare Bd. Unirii, de unde fanii vor marsalui pana la Centrul Cultural “ MIHAI EMINESCU ” si asta nu oricum, ci cat mai pregatiti de parada, adica imbracati ca niste fani adevarati, ,,inarmati” cu pancarte si stegulete, banderole si insigne. Odata ajunsi la destinatie, adica la amfiteatrul “MIHAI EMINESCU” din Parcul National , vom inregistra cea mai zgomotoasa pledoarie pentru aducerea actorilor din Amurg in Romania. Inregistrarea va ajunge chiar la ei, asa ca depinde de voi sa ii convingeti.

Seara vine cu noi suprize pentru fanii prezenti la eveniment, care nu numai ca vor putea vedea Amurg si Luna Noua gratis, dar vor avea ocazia sa castige sute de premii originale Eclipsa, precum si invitatii la film.

Daca vreti sa participati la acest eveniment si vreti sa le demonstrati lui Robert, Kristen, Taylor si celorlalti ca miile de fani Amurg din Romania merita atentia lor, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe www.twilightsaga.ro/conventie si sa va inscrieti la conventie. Pentru mai multe detalii accesati www.twilightsaga.ro.

Din 2 iulie, cel de-al treilea film al seriei, Saga Amurg: Eclipsa va avea premiera in cinematografele: Hollywood Multiplex , Movieplex, CinemaPRO, The Light, Baneasa Drive-In, cinema Patria , cinema Odeon (Cluj), cinema Lotus (Oradea), cinema Cityplex (Constanta), precum si in reteaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Timisoara, Cluj, Pitesti, Bacau si Iasi).

Trailer Saga Amurg: Eclipsa:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea