Showbiz

#foto #filme #sarut #reese witherspoon #robert pattinson

Robert Pattinson - sarut ca in filme cu Reese Witherspoon (FOTO)

Ea, blonda, in rochie rosie, el intr-un frac elegant. Sunt Reese Witherspoon si Robert Pattinson care alearga de zor la filmarile ecranizarii Water for Elephants / Apa pentru elefanti .

water for elephantsLa un moment dat, Reese il ia de gat pe Robert si-l saruta ca-n filme. Vineri, 2 iulie, cele doua vedete au fost surprinse pe platourile de filmare in timpul unei scene romantice.

Water for Elephants este bazat pe romanul cu acelasi nume al scriitoarei Sara Gruen si il are in centru pe pe un tanar (Robert Pattinson) student la medicina veterinara , care renunta la studii dupa ce parintii sai mor intr-un accident de masina si se alatura unui circ ambulant.

Aici lucreaza ca ingrijitor de animale si se indragosteste de Marlena (Reese Witherspoon), o frumoasa dresoare de cai, casatorita insa cu August (Christoph Waltz), un dresor de animale exotice carismatic, dar foarte violent.

Water for Elephants este regizat de Francis Lawrence, iar scenariul a fost adaptat de Richard LaGravenese . Premiera filmului a fost programata pentru 2011.

Pentru mai multe poze cu Reese si Robert la filmarile peliculei Water for Elephants, da click AICI.

Credit foto : //robpattinson.blogspot.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea