Showbiz

#robert pattinson #recunoaste #relatie #kristen stewart

Robert Pattinson recunoaste, IN SFARSIT, ca are o relatie cu Kristen Stewart!

Fanele lui Robert Pattinson , vampirul sclipicios in Twilight, pot trece de la lacrimi de dragoste la cele de disperare, intrucat actorul a recunoscut, in sfarsit, ceea ce o lume intreaga stia deja.

Nu, nu este gay, dar are o relatie cu partenera sa din seria cu vampiri, Kristen Stewart, relateaza publicatia britanica Daily Mail. Chiar daca evita sa apara in public impreuna, cei doi si staff-urile lor fac eforturi serioase de a inventa tot felul de scheme pentru a nu crea isterie in randul fanilor.

Pattinson si Stewart au participat duminica, 21 februarie , la gala premiilor BAFTA de la Londra, insa cei doi nu au venit impreuna si nici macar nu au stat unul langa altul. Desi, dupa incheierea ceremoniei, cei doi actori, spun sursele, au plecat de mana.

Intrebat de un jurnalist daca este implicat intr-o relatie cu Kristin Stewart, Robert Pattinson a spus: “Este foarte dificil, dar, da, suntem un cuplu. Nu putem sa aparem in public impreuna din cauza fanilor. Se declanseaza nebunia.” Dar nu-i nimic, se zice ca dragostea, mai ales cea dintre un vampir si o muritoare, invinge toate obstacolele, chiar si armatele de fani disperati .

Stewart si Pattinson vor ajunge din nou pe ecrane in iulie cand se lanseaza cel de-al 3-lea film din seria Twilight, Eclipse.

Urmareste trailerul filmului The Twilight Saga: New Moon:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea