Showbiz

#robert pattinson #plictisit #twilight

Robert Pattinson: "M-am plictisit de Twilight"

Robert Pattinson a marturisit ca s-a cam plictisit de mania din jurul filmelor Twilight si de abia asteapta sa se termine filmarile la Breaking Dawn .

Intr-un interviu acordat in urma cu doua zile publicatiei The New York Times, actorul britanic a recunoscut sa de abia asteapta sa joace si alte roluri in afara de cel al vampirului Edward Cullen din franciza Twilight. “A devenit cam plictisitor. Vestea buna e ca totul se va termina peste sapte luni”, a spus Pattinson.

Actorul a admis si faptul ca Kristen Stewart se pricepe mai bine decat el sa gestioneze relatia cu presa. “Am invatat sa nu-mi mai pese, dar inca am o problema cu asta. Cu cat esti mai expus, cu atat se vor gasi mai multi oameni care sa te urasca degeaba. Cu New Moon cred ca am atins un punct in care povestile despre noi au umplut atat de mult presa, incat totul a inceput sa para normal”, a explicat Pattinson.

“E ca si cum ziaristii nu stiu cu ce sa mai umple tabloidele pentru ca au epuizat deja toate scandalurile”, a mai adaugat actorul in varsta de 24 de ani.

Totusi, lui Robert Pattinson s-ar putea sa nu-i fie prea usor dupa ce toata nebunia cu Twilight se va incheia. Cu exceptia seriei Twilight, celelalte filme in care a jucat, dramele Remember Me si Littles Ashes, nu au avut deloc incasari bune.

Robert Pattinson filmeaza in aceasta perioada la ecranizarea Water for Elephants, iar spre sfarsitul acestui va incepe lucrul la prima parte din Breaking Dawn. Intre timp, The Twilight Saga: Eclipse, cu siguranta cel mai asteptat film al anului, va avea premiera la sfarsitul acestei luni.

Trailer The Twilight Saga: Eclipse:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea