Showbiz

#robert pattinson #scene #sex #gay

Robert Pattinson jenat de scenele de sex gay

Vedeta blockbuster-ului Twilight, Robert Pattinson , a avut probleme cand a fost nevoit sa filmeze scene de sex gay pentru filmul Little Ashes, scrie FemaleFirst.

Pattinson a recunoscut intr-un interviu acordat revistei GQ ca s-a simtit stanjenit in timpul filmarii scenelor intime cu colegul sau de platou, actorul spaniel Javier Beltran. “Eu si cu Javier (Federico Garcia Lorca ) incercam sa facem scene hard-core de sex  si pentru ca amandoi suntem heterosexuali ni s-a parut ridicol. Nu era un platou de filmare inchis si cativa electricieni spanioli chicoteau intre ei”, a spus Pattinson.

Actorul britanic nu s-a gandit niciodata ca filma o astfel de scena, dar nu a putut refuza de teama ca va ramane fara oferte pe viitor. “Mi-am intrecut propriile limite pentru ca nu credeam ca voi filma vreodata niste scene atat de jenante. Ma gandeam ca daca nu-mi voi face treaba nu voi mai primi roluri in filme, asa ca mi-am zis de ce sa nu fac ceva traznit, mai ales ca nu filmasem pana atunci nici macar scene de sex heterosexual”, a adaugat Robert Pattinson.

In Little Ashes Robert Pattinson interpreteaza rolul pictorului suprarealist Salvador Dali, iar filmul spune povestea prieteniei sale cu poetul Federico Garcia Lorca. Pelicula va intra in cinematografe in primavara acestui an.

Urmareste trailerul filmului Little Ashes.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea