Showbiz

#robert pattinson #rapper #eminem

Robert Pattinson isi dorea in copilarie sa devina rapper

Robert Pattinson era in copilarie fan Eminem si visa sa devina rapper cand va creste mare, potrivit contactmusic.com.

Starul seriei Twilight a povestit ca are zeci de casete inregistrate la varsta de 13 ani, in care incerca sa se convinga ca poate canta muzica de cartier.

Eram obsedat de Eminem cand eram mai mic.  Aveam 12 ani si ascultam in disperare CD-ul “Slim Shady” (n.r- The Slim Shady LP, albumul lansat de Eminem in 1999). Cred ca este un geniu ”, a povestit Robert Pattinson.

Actorul britanic spune ca la un moment dat avea chiar si o trupa, pe care a botezat-o Big Tub and the Tappy Cats. Numai ca ceea canta Pattinson era departe de a fi ceva autentic . Ritmurile erau furate de la alti artisti, iar versurile povesteau despre cum este viata pe strada, desi starul marturiseste ca a crescut in Barnes, o zona linistita din Londra.

Intrebat de reporteri daca ce ar face daca i s-ar propune un duet cu Eminem, Robert Pattinson a raspuns rapid: “Mi-ar placea sa cant rap cu Eminem! Ar fi extraordinar”.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea