Showbiz

#robert downey jr. #sherlock holmes #guy ritchie

Robert Downey Jr. va juca rolul lui Sherlock Holmes

Robert Downey Jr. va intra in pielea faimosului detectiv Sherlock Holmes in lungmetrajul cu acelasi nume, regizat de Guy Ritchie si produs de .

Filmul lui Guy Ritchie are la baza o carte de benzi desenate , scrisa de producatorul Lionel Wigram, si care reprezinta o reinterpretare a clasicului personaj creat de Sir Arthur Conan Doyle.

Noua versiune cinematografica va avea in prim-plan un Sherlock Holmes mai aventuros si mai glumet fata de ecranizarile anterioare. Filmarile vor incepe in aceasta toamna, data de lansarea fiind preconizata pentru octombrie 2009 .

In acelasi timp, actorii Sacha Baron Cohen si Will Ferrell vor juca intr-o comedie tot despre Sherlock Holmes, produsa de Columbia Pictures , in care Cohen va face pe detectivul, iar Ferrell va fi ajutorul sau, Watson.

Dupa succesul SF-ului Iron Man, in care detine rolul principal, Robert Downey Jr. a devenit unul dintre cei mai solicitati actori de la Hollywood.

Trailer Iron Man



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea