Showbiz

#gemeni #actor #regizor #tropic thunder #ben stiller #robert downey jr.

Robert Downey Jr. va fi regizorul lui Ben Stiller

Dupa ce au jucat impreuna in filmul de succes Tropic Thunder , actorii Ben Stiller si Robert Downey jr se pregatesc pentru o noua colaborare. Doar ca de data acesta regia va fi semnata de Downey, iar Stiller va juca rolul principal la patrat.

Robert Downey Jr. a declarat ca s-a inspirat din povestea reala a doi gemeni siamezi si ca Ben Stiller va interpreta ambele roluri.

Robert Downey Jr. a mai precizat ca vrea, pe aceasta cale, sa se revanseze fata de Ben pentru meritul de a-l fi introdus in lumea comediei, oferindu-i sansa de a castiga cu acest dublu rol premiul Oscar dupa care tanjeste de atat de multa vreme.

Furtuna tropicala

Tropic Thunder este o comedie spumoasa si plina de actiune despre un grup de cinci actori care sunt pusi in situatia dramatica de a interpreta rolurile personajelor lor in realitate sin u pe platourile de filmare, asa cum erau obisnuiti.

Dupa ce reusesc sa creasca in mod exagerat costurile acestei pelicule, studiourile producatoare decid sa anuleze filmarile. Totusi, regizorul nu vrea sa renunte la film si se indreapta cu actorii in junglele din Asia de Sud -Est. Aici, actorii ii vor intalni pe adevaratii razboinici, care habar nu au ca totul este doar motor si actiune.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmuluiTropic Thunder, cu Ben Stiller si Robert Downey Jr.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea