Showbiz

#iron man #extraterestrii #sf #robert downey jr.

Robert Downey Jr. salveaza planeta de extraterestri

Actorii Robert Downey Jr. si Reese Witherspoon poarta negocieri pentru a juca in filmul SF The Days Before, informeaza FemaleFirst.

Povestea filmului urmareste un grup de extraterestri care calatoresc inapoi in timp pentru a invada Pamantul si a distruge omenirea. Robert Downey Jr. va intra in pielea celui care trebuie sa fie mereu cu un pas inaintea extraterestrilor pentru a le impiedica actiunile, iar Timur Bekmambetov (Wanted) va semna regia peliculei.

Nu se stie inca ce rol va avea Reese Witherspoon in film, dar unu lucru pare sa fie sigur: americanii vor salva din nou planeta.

De cand a revenit pe marele ecran anul trecut cu filmul de actiune Iron Man, Downey Jr a primit nenumarate oferte. Printre urmatoarele sale proiecte ce vor avea premiera anul acesta, se numara drama The Soloist unde joaca alturi de Jamie Foxx si filmul Sherlock Holmes in regia lui Guy Ritchie, in care Robert Downey Jr. detine rolul principal.

In 2010 actorul american isi va relua rolul miliardarului Tony Stark in continuarea filmului de succes Iron Man. Downey Jr. este nominalizat la Oscar pentru “cel mai bun rol secundar” pentru prestatia sa din comedia Tropic Thunder regizata de Ben Stiller.

Urmareste trailerul comediei Tropic Thunder.

 


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea