Showbiz

#jude law #sherlock holmes #guy ritchie #robert downey jr.

Robert Downey Jr - pus pe tocuri de Guy Ritchie

Robert Downey Jr. a avut mult de furca pe platourile de filmare la Sherlock Holmes , dupa ce regizorul Guy Ritchie l-a obligat sa poarte pantofi cu tocuri , scrie publicatia britanica The Sun.

Regizorul i-a cerut lui Robert Downey Jr., care joaca rolul celebrului detectiv Sherlock Holmes, sa poarte niste platforme de 4 inci (10,2 cm) in pantofi pentru a fi la aceeasi inaltime cu Jude Law, interpretul lui Watson, confidentul si ajutorul lui Holmes.

Ritchie l-a pus pe Robert sa poarte platformele in absolut toate scenele in care apare Jude Law astfel incat intre cei doi sa nu existe diferenta de inaltime. “Rob se impiedica si cade mereu si-l injura pe Guy din cauza pantofilor”, a spus o sursa implicata in productia filmului.

Guy Ritchie va incerca o abordare noua cu filmul Sherlock Holmes a carui premiera va avea loc in noiembrie anul acesta. Pe afisul filmului se mai regasesc Jude Law si Rachel McAdams.

Robert Downey Jr. a revenit in atentia regizorilor si producatorilor de film dupa ce a jucat rolul principal in filmul SF Iron Man, care a generat incasari impresionante in vara lui 2008.

Urmareste trailerul filmului Iron Man.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea