Showbiz

Robert Downey Jr. a fost aproape de a pierde rolul "Iron Man"

Actorul Robert Downey Jr. nu a fost prima alegere a producatorilor pentru a intra in pielea lui Iron Man , el trebuind sa apara doar intr-un rol secundar.

Robert Downey Jr. a trebuit sa-l roage pe regizorul filmului, Jon Favreau, sa-i dea rolul principal, insa acesta l-ar fi prevenit ca este foarte posibil sa nu fie ales. Motivul? Comportamentul nu tocmai ortodox al actorului si trecutul sau tumultos, strans legat de dependenta de droguri si vizite dese in clinicile de dezintoxicare. Downey Jr. nu beneficiaza nici acum de recunostinta pe masura talentului sau.

Robert Downey Jr. a tinut neaparat sa interpreteze rolul principal in Iron Man de cum a citit scenariul filmului, insa a avut nevoie de foarte multa putere de convingere si nenumarate insistente pe langa regizorul Jon Favreau pentru a convinge ca partitura i se potriveste ca o manusa . Initial producatorii au fost reticenti la alegerea sa in rolul Tony Stark de teama ca actorul nu ar putea duce la bun sfarsit proiectul, insa dupa ce Downey Jr. a dat proba, toti au fost convinsi ca nimeni nu ar fi fost mai potrivit pentru a-l interpreta pe faimosul erou.

Producatorii si regizorul au mers pe mana lui Robert Downey Jr. si bine au facut, pentru ca filmul, care a avut premiera in SUA pe 2 mai, se afla pentru a doua saptamana consecutiv in fruntea box-office-ului de peste ocean, cu incasari ce depasesc 150 de milioane de dolari. Iron Man, cu un buget de 50 de milioane de dolari, a avut succes si in cinematografele din Romania, unde a ocupat primul loc in clasamentul incasarilor de saptamana trecuta.

Trailer Iron Man


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea