Showbiz

#agentia secreta #cia #matt damon #the good shepherd #robert de niro

Robert De Niro va realiza 2 continuari la "The Good Shepherd"

Robert De Niro revine in spatele camerei de filmat, el confirmand zvonurile potrivit carora va regiza doua continuari ale dramei , lansat in 2006.

Chiar daca primul film nu s-a bucurat de prea mult succes, calitatile de regizor ale celebrului actor fiind puse sub semnul intrebarii, De Niro se ambitioneaza si vrea sa vina cu idei noi pentru cele doua -uri. The Good Shepherd a fost cea de-a doua pelicula regizata de Robert De Niro, dupa A Bronx Tale, si a totalizat incasari de aproape 100 de milioane de dolari. Filmul a primit si o nominalizare la premiile Oscar pentru decoruri.

The Good Shepherd , cu Matt Damon si Angelina Jolie, povesteste trecutul tumultos al uneia dintre cele mai puternice organizatii guvernamentale din lume prin prisma existentei unui singur om, agentul James Wilson.

Primul sequel ar urma sa faca referire la activitatile CIA intre anii 1961 si 1989.

Trailer The Good Shepherd



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea