Showbiz

#what just happened #barry lenvinson #drama #comedie #righteous kill #edge of darkness #al pacino #robert de niro

Robert De Niro - intr-un film regizat de Mel Gibson

Robert De Niro nu se gandeste inca la vacanta si nici la pensionare. Actorul poarte ultimele negocieri pentru a se alatura distributiei filmului , in regia lui Mel Gibson , aflat la primul proiect cinematografic dupa Apocalypto .

Filmul urmareste povestea unui detectiv criminalist, Thomas Craven, interpretat de Mel Gibson, care, pornind de la moartea fiicei sale, descopera o afacere dubioasa musamalizata chiar de guvernul american. Robert De Niro va juca rolul agentului CIA Darius Jedburgh care trebuie sa distruga orice dovezi ce l-ar putea conduce pe Craven la solutionarea investigtiei. Filmarile vor incepe in septembrie.

Pe De Niro il veti putea vedea in septembrie pe ecrane in comedia neagra What Just Happened?, regia Barry Levinson, care a inchis anul acesta Festivalul de Film de la Cannes , dar si in drama Righteous Kill, unde joaca alaturi de veteranul Al Pacino.

Trailer Righteous Kill


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea