Showbiz

#frankie machine #asasin #mafie #michael mann #al pacion #robert de niro

Robert De Niro - asasin in Frankie Machine

Veteranul Robert De Niro revine in sanul mafiei cu filmul Frankie Machine , care marcheaza cea de-a doua colaborare a sa cu regizorul Michael Mann .

In filmul Frankie Machine, inspirat din cartea scrisa de Don Winslow - The Winter of Frankie Machine, Robert De Niro va intra in pielea unui fost asasin al mafiei. Actiunea incepe cand noul sef al organizatiei din care facea parte il convinge sa puna din nou sa se apuce de treaba.

De Niro a mai colaborat cu regizorul Michael Mann in 1995, la pelicula Heat, in care a jucat alaturi de Al Pacino.

Considerat cel mai bun actor al generatiei sale, Robert De Niro este fiul unor artisti, crescut in New York, alaturi de mama sa, dupa ce parintii sai au divortat cand el avea 2 ani.

A debutat in film cu Trois Chambres Manhattan (1965) in regia lui Marcel Carne si a un premiu Oscar in 1974 pentru "Cel mai bun actor in rol secundar" cu The Godfather Part II si in 1980 un alt premiu al academiei pentru "Cel mai bun actor" cu Raging Bull.

Urmareste trailerul filmului The Godfather Part II

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea