Showbiz

#muzica #pop #take that #robbie williams #concert

Robbie Williams va urca pe scena impreuna cu Take That

Robbie williams se va reuni cu fosta sa trupa Take That in cardul unui concert caritabil, care va avea loc luna viitoare la Londra, informeaza femalefirst.co.uk.

Robbie Williams s-a despartit de Take That in 1995, dar si-a continuat cariera muzicala ca artist solo, lansand numeroase singleluri care au ajuns pe locul intai in cele mai prestigioase topuri si care s-au vandut in milioane de exemplare. Ultima piesa a artistului se numeste Bodies si a fost lansata de curand.

"Da, ceva chiar se va intampla. Eu si Gary ne-am intalnit des in ultima vreme si am discutat", a marturisit Robbie Williams.

Robbie Williams a devenit celebru in anii ’90 cand impreuna cu formatia Take That a lansat numeroase hituri. A fost nominalizat la premiile Grammy si a castigat 15 premiil BRIT. De asemenea, a intrat in Cartea Recordurilor deoarece intr-o singura zi a vandut mai mult de 1.6 milioane de bilete pentru turneul sau mondial din 2006.

Robbie Williams-Eternity

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea