Showbiz

#pop #rock #r&b #robbie williams #extraterestru #ozn #resedinta #casa #anglia #zona #energii #fantome #paranormal

Robbie Williams deschide din nou Dosarele X


Putem spune oficial ca Robbie Williams o ia usor, usor pe aratura, si asta ne-o confirma chiar el: "Oamenii vor crede ca sunt nebun, dar, chiar sunt nebun.”. Pentru a fi in acord cu ce crede lumea despre el, cantaretul a mai facut o „nebunie”: si-a schimbat resedinta, pentru a fi mai aproape de extraterestri .

De curand, Robbie Williams si-a cumparat o proprietate in Anglia, intr-o zona recunoscuta pentru vizitele extraterestrilor. Toata aceasta afacere l-a costat pe cantaret nu mai putin de 7 milioane de lire sterline. Dar se pare ca lucrul acesta conteaza mai putin cand esti celebru si stolurile de pasarele care-ti vajaie deasupra capului nu-ti dau pace.

In anul 2008, in aceasta zona incarcata cu energii invizibile care se zice ca atrag extraterestrii , localnicii au raportat ca au vazut 45 de OZN-uri.

"Zona s-a populat cu sute de oameni , printre care si oameni de stiinta si profesori interesati de fenomen", a declarat un locuitor din Wiltshire, Anglia.

De altfel, intr-un interviu, Robbie Williams a afirmat ca „el a vazut extrateresti ” si ca este convins ca „exista si fantome”. Se speram ca acestea din urma nu-l vor vizita cat de curand in noua lui casa sau daca o fac sa fie cel putin la fel de prietenoase precum Casper.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea