Showbiz

#muzica #pop #nunta #robbie williams

Robbie Williams a primit “Nu” de la iubita

Robbie Williams doreste sa se insoare cu iubita sa Ayda Field , aceasta insa i-a refuzat cererea in casatorie, anunta contactmusic.com.

"Ayda il iubeste pe Robbie din toata inima si ar face orice pentru el, cu exceptia mersului la altar . Discutia despre mariaj a fost deschisa chiar din primele lor luni impreuna, ceea ce inseamna un pas mare din partea lui Robbie - el a realizat ca si-a intalnit Aleasa", a declarat un apropiat al cuplului.

"El isi doreste o nunta. Asta l-ar face sa se simta implinit dupa toata nebunia prin care a trecut in ultima vreme. Ayda, insa, si-a vazut mama divortand de doua ori si inca este afectata de suferinta prin care a trecut. Ea se teme sa nu termine pe acelasi drum", a adugat aceeasi sursa.

Cu toate acestea, in viitorul apropiat, Ayda Field isi doreste sa aiba copii cu Robbie Williams.

"Ayda isi doreste sa fie o mama casnica , sa gateasca, sa deretice prin casa si sa aiba grija de Robbie. Ei isi doresc cel putin doi-trei copii, pentru care au ales deja nume"
, a mai spus amicul cuplului.

Robbie Williams-Eternity

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea