Showbiz

#pop #robbie williams #take that #reunire #formatie #muzica #album #extrateresti #ozn

Robbie Williams a cazut la pace cu Take That

Trupa Take That s-a impacat cu fostul membru, Robbie Williams . Juniorul formatiei, Jason Orange, a declarat ca a „ ingropat securea” cu Williams.

„Rob arata bine in ultimul timp. Am luat masa impreuna si ne-a spus ca s-a linistit”, a declarat Jason pentru cotidianul Daily Mirror.

Orange s-a abtinut sa raspunda clar daca trupa se va mai reuni vreodata sau nu. „Compune mult in ultimul timp, dar nimic care sa ne includa si pe noi”, a marturisit artistul referindu-se la Robbie Williams.

De asemenea Jason a glumit pe seama noii obsesii a cantaretului cu privire la extrateresti si OZN-uri. „Nu stiu daca in noul album va vorbi numai de alien-i, dar sigur va scoate el ceva”, a incheiat cantaretul pentru acelasi cotidian.

Robbie Williams a parasit trupa Take That in 1995, inainte ca trupa sa se destrame complet in 1996. In 2005 grupul s-a reunit, fara Williams.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea