Showbiz

#politie #arestare #bataie #chris brown #malaezia #anulare #muzica #concert #rihanna #r&b #alte-genuri #hip hop

Rihanna, un nou show anulat

Rihanna si-a anulat concertul din Malaezia, programat pe 13 februarie. Motivul se pare ca ar fi incidentul de violenta domestica in care a fost implicata cu putin inainte de decernarea premiilor Grammy din 8 februarie.

Reprezentantii Rihannei i-au contactat pe cei care organizeaza concertul pentru a le spune ca show-ul trebuie reprogramat , urmand sa se tina peste 2 saptamani.

Acestia au adaugat ca ”decizia a fost luata in urma recentelor evenimente in care Rihanna a fost implicata”.

Duminica, 8 februarie, artista a declarat la politie ca iubitul ei, Chris Brown a atacat-o si a amenintat-o ca o omoara.

Rapper-ul a fost retinut de politie pentru acuzatia de atac la persoana si amenintari cu moartea , potrivit declaratiei sergentului Bridget Pickett. Chris Brown a fost insa eliberat la putin timp, pe o cautiune de 50.000 $.

Se pare ca Rihanna nu s-a multumit doar cu atat si, ajutata de oficialitati, construieste un caz de violenta domestica impotriva iubitului ei. Momentan, Chris Brown este cercetat de catre politisti.

Concertul din Malaezia nu este primul anulat, artista nu s-a prezentat nici la Gala Premiilor Grammy, unde trebuia sa sustina un recital. La Grammy-iile din acest an artista fusese nominalizata la 3 categorii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea