Showbiz

#scena #concert #kuala lumpur #malaezia #reguli #cod #tinuta vestimentara #muzica #monden #rihanna #pop #alte-genuri #r&b

Rihanna se infofoleste de dragul musulmanilor

Rihanna a fost de acord sa renunte la hainele decoltate si sa opteze pentru o tinuta mai decenta pe scena, supunandu-se astfel regulilor stricte ale guvernului din Malaezia .

Artista de numai 20 ani va concerta la Kuala Lumpur , pe 13 februarie. Pentru a nu aduce o ofensa majoritatii cetatenilor de origine musulmana, autoritatile din Malaezia au reguli stricte cu privire la tinutele de scena ale artistelor.

Acest lucru presupune ca Rihanna sa-si acopere trupul, de la umeri pana la nivelul genunchilor.

De altfel, autoarea mega-hitului „Umbrella” nu este singura obligata sa se supuna codului vestimentar din Malaezia. In 2007, artista Gwen Stefani a trebuit sa opteze pentru o imbracaminte decenta, dupa a fost criticata de niste studenti din Malaezia.

Ca o exceptie de la regula, fetele de la Pussycat Dolls nu au tinut cont de regulile impuse de autoritati si s-au pricopsit cu o amenda de 1600 de lire sterline.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea