Showbiz

#rihanna #petrecere #zi de nastere #jay-z #beverly hills

Rihanna, sarbatorita cu sampanie de 32.000 de dolari

Rihanna a avut o parte de o petrecere reusita cu ocazia zilei sale de nastere. Aniversarea celor 23 de ani a prins-o pe Rihanna inconjurata de multi prieteni. 

Petrecerea a avut loc duminica, la o vila privata din Beverly Hills, printre invitati numarandu-se Jay-Z, P. Diddy,   Ryan Phillippe , Zac Efron si Snoop Dogg .

Artista a fost intr-o forma de zile mari cantand, dansand si distrandu-se alaturi de oaspetii sai. Pentru acest party diva din Barbados a adoptat o tinuta foarte sexy: o rochie crem cu un decolteu generos.

In pozele postate de cantareata pe contul sau de Facebook, se poate observa ca Rihanna i-a dat gata pe invitati cu sculpturi de gheata, standuri cu bomboane si prajituri decorate cu steagul insulei Barbados.

La toate acestea se adauga sampania extrem de scumpa cu care cantareata si-a incantat prietenii. Pretul unei singure sticle este estimat la 32.000 de dolari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea