Showbiz

#dubai #revelion #concert #rihanna

Rihanna munceste de Revelion

Cantareata Rihanna isi sacrifica Revelionul, insa pe bani multi. Cantareata din Barbados a batut palma pentru a canta de Revelion la Emirates Palace Hotel din Abu Dhabi (Dubai) contra sumei de 500.000 de dolari, scrie Contactmusic.com.

Este pentru prima oara cand Rihanna concterteaza in Orientul Mijlociu. Cantareata trebuia sa cante in Dubai inca din luna mai, dar si-a anulat concertul, intrucat nu era pregatita sa revina pe scena dupa incidentul din februaire 2009, cand a fost agresata de Chris Brown , fostul sau iubit.

Suma pentru care canta Rihanna nu este deloc mare, daca facem comparatie cu onorariile incasate de alte vedete pentru concerte private. Tot de Revelion, in 2006, George Michael a primit 2,6 milioane de dolari pentru a interpreta 13 piese pentru magnatul rus Vladimir Potanin.

In 2008, Amy Winehouse a fost platita cu 1,6 milioane de dolari ca sa cante intr-un garaj   rusesc vechi pentru Daria Jukova, iubita miliardarului rus Roman Abramovici . Tot anul trecut, Kylie Minogue a fost platita cu 1,5 milioane de lire sterline pentru un concert 45 de minute sustinut cu ocazia deschiderii complexului turistic "Atlantis Palm Jumeirah" din Dubai.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea