Showbiz

#remixuri #album #lansare #rihanna #pop #electro #r&b #alte-genuri #dance

Rihanna lanseaza un album de remixuri


Rihanna este pregatita sa lanseze „Good Girl Gone Bad The Remixes”, o noua versiune a albumului sau rasplatit cu doua discuri de platina, „Good Girl Gone Bad”, informeaza Universal Music Romania.

Aceasta colectie include o alta varianta a hit-urilor semnate Rihanna; acestea sunt remixate de cei mai in voga producatori de muzica dance, printre care si Tony Moran, Seamus Haji, Jody Den Broeder, Moto Blanco si Wideboys.

„Good Girl Gone Bad” si „Girl Gone Gone Bad: Reloaded ” (care a inclus trei noi single-uri) au reusit sa cumuleze vanzari de peste 6 milioane de exemplare, lansand trei hit-uri ajunse number one:” Umbrella ”, „Take A Bow” si „ Disturbia ”. Pana in acest moment albumele Rihanei s-au vandut in peste 10 milioane de exemplare in intreaga lume. Noua colectie de remix -uri include hit-uri ca „Umbrella”, „Take A Bow”, „Disturbia” sau „Hate That I Love You” si „Shut Up And Drive”.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea